Filters

True Blue

We laten de winter weer achter ons. De eerste lentebloemen schieten uit de grond. Vogels keren terug naar ons land en bouwen een nest om hun eitjes in te leggen. De mensen krijgen de lentekriebels. We doen de voorjaarsschoonmaak en
daar waar nodig, of wenselijk, verfen en behangen we.
Zisensa kan u daarbij adviseren. Maak kennis met ons royaal assortiment van kleurijke krijtverfen en prachtig behang, rijk gedecoreerde serviezen en leuke woonaccessoires. En dat alles mooi harmonisch op elkaar afgestemd.

Meer informatie over dit LookBook

winter Winter staat voor kou, gladheid en eindeloze files, het verlangen om snel naar huis te gaan. De winter staat ook voor gezelligheid in huis, samen zijn, flonkerende lichtjes en cadeautjes onder de kerstboom, samen sleetje rijden of schaatsen en warme choclademelk met slagroom. 
Bekijk onze sfeervolle wintercollectie, stijlvolle accessoires om uw huis nog meer een thuis te maken en die een inspiratiebron is voor orginele cadeautjes.

Meer informatie over dit LookBook

herfst

Als de dagen korter worden, de temperatuur in hoog tempo daalt en wind en regen de kop opsteken, dan trekken we weer naar binnen.
De kachel en lichten aan. We zoeken gezelligheid en huiselijkheid. We stylen onze huizen in de sfeer van het seizoen, de herfst.
De warme kleuren van onze prachtige rijkgedecoreerde herfstcollectie draagt daar zeker een steentje aan bij. Wij wensen u een gezellige herfst toe.

Meer informatie over dit LookBook

Everything CopperHet is de warme gloed van koper die een extra dimensie geeft aan uw interieur. We hebben een serie koperen theepotten, theeglazen en koffiezetters, die niet alleen fijn zijn om te gebruiken, maar ook een sieraad zijn in uw interieur.

Meer informatie over dit LookBook