Filters

1800x500.fit.va ss18

V & A maakt prachtig ontworpen producten met behulp van historische kunstwerken uit de uitgebreide archieven van het Victoria and Albert Museum.

De collecties zijn geïnspireerd op de iconische, de exquise en de unieke artefacten die in dit erfgoedinstituut worden gevonden voor tijdloze stukken

die thuis kunnen worden bewonderd, tentoongesteld en gekoesterd.

Nieuw is de high-tea serie gebaseerd op het verhaal van Alice in Wonderland. Wat is het gebruik van afternoon tea zonder mooi versierde kopjes en borden? Haal je jaszakhorloge tevoorschijn en zie dat het eigenlijk tijd is voor thee met deze fantastische Alice In Wonderland-collectie voor degenen die verlangen naar theetijd om 'nieuwsgieriger en nieuwsgieriger' te zijn! Elk item wordt gepresenteerd in een luxe geschenkverpakking, dus zoek het tabblad 'Pull Me' van het lint en zie de verrassingen erin verborgen!

Dit servies is prachtig gemaakt van fijn porselein, de kop en schotel zijn geïllustreerd met iconische karakters en items uit het originele boek van Alice In Wonderland. Tekens zoals de Mad Hatter en Alice verschijnen met zakhorloges, hoge hoeden, taartstandaarden en gouden sleutels. De illustraties zijn met de hand getekend in zwart en wit met een vleugje luxe gouden sticker. Het citaat 'Curiouser and curiouser!' Kronkelt rond de sierlijke kop terwijl de schotel 'We're All Mad Here' leest. Om dit fantastische verhaal te ontdekken, lost u eenvoudig het raadsel van de puzzelverpakking op ... dit product is verborgen in een luxe geschenkdoos, dus zoek het tabblad 'Pull Me' van het lint en zie de verrassing zich verbergen!

zie onze webshop

blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

button gratis verzending vanaf 25

workshop krijtverf