Filters

Trend collecties

Rebel Walls Trend collecties 2017Rebel Walls Trend collecties 2017
Maak je muren mooi met het fotobehang van Rebel Walls. Kies uit onze grote collectie of gebruik je eigen foto. Bestel online. In onze winkel hebben wij uiteraard ook de behangboeken voor u klaarliggen en kunt u enkele voorbeelden van de mogelijkheden zien.

4 x per jaar lanceert Rebel Walls 4 kleinere, op trend gebaseerde behangcollecties waarmee wordt ingespeeld op de actuele trends. Elke collectie heeft een duidelijk thema afkomstig van de hedendaagse interieurtrends.  

"TROPICAL OASIS en SHORE & LINES"

de eerste twee online trendcollecties.

Rebel Walls Tropical oasisRebel Walls Shore lines

"Tropical Oasis" geïnspireerd door de tropische trend


Tropical Oasis is de eerste van de vier onlinecollecties die er dit jaar worden uitgebracht. Deze collectie is geïnspireerd door de tropische trend welke zichtbaar is in interieurontwerp als in de mode over de hele wereld. De collectie bevat prachtige motieven en ontwerpen die ontworpen zijn om de rustige eenvoud te accentueren. Vind de weg naar rust met deze collectie van vintage planken, regenwoudmist in combinatie met de rustgevende edelsteenkleuren en prachtige pauwenveren.

Bekijk de collecties

Rebel Walls Birds of paradise & raku crackle jade

Birds of Paradise | R15071 & Raku Crackle, Jade | R14672

"Shore & Lines" brengt de beachvibe in huis.

Shore & Lines is de tweede van de vier onlinecollecties die er dit jaar worden uitgebracht. Deze collectie is geïnspireerd door de natuurlijke manier van leven aan de kust. Van de kleine vissersdorpjes aan de Scandinavische Archipel tot aan de zonnige kustlijn in de Stille oceaan - plaatsen waar geen stress is of het wuivend riet van de biesbosch.

De collectie bevat tijdloze strepen, nautische motieven en zachte linnen structuren. Geniet van het kleurenpalet van zachte pasteltinten, warm beige en marineblauw.

Bekijk de collecties

Rebel Walls - Swaving reed

Swaying Reed | R13602

Rebel Walls - Bali boards & secret garden

Bali Boards | R14701
Secret Garden, Bali Boards | R14702

Rebel Walls - Tidemark blue

Tidemark, Blue | R15101
West Coast | R15161

 

Rebel Walls trends 2017Bekijk de folder:

blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

button gratis verzending vanaf 25

workshop krijtverf