Filters

bloemenmuurVoorjaar 2017, zodra het zonnetje gaat schijnen begint het te kriebelen. Een nieuwe jurk, leuke schoenen maar ook in huis wordt het tijd voor verandering. Met fotobehang van Rebel Walls hoef je niet de hele boel te verbouwen en krijgt je kamer toch een geheel andere look!

Anno 2017 kies je voor één wand als eye-catcher, de laatste jaren was een licht of wit interieur het helemaal maar nu mag er weer meer kleur in huis. Ons interieur wordt volwassen en eigen. Warme, donkere kleuren zoals terracotta nemen de plaats in van pastel.

Groen is het helemaal, met planten in huis of een groene muur met krijtverf voor de natuurlijke uitstraling zit u helemaal goed. Gaat u voor meer dan is een behang uit de Trendcollection 1/17: Tropical Oasis een fantastische keuze. Ook ligt de focus in 2017 meer op structuur en vormen en is de kopertrend en marmer nu echt voorbij.

misty forrest  raku crackle jade Raku Crackle Jade & Misty Forest.

Jaren ’50, dessins die doen denken aan de jaren vijftig zoals opvallende patronen met ronde vormen is een andere trend die dit jaar terug te vinden is in accessoires en behang. Ronde vormen hebben een positieve en optimistische uitstraling, en wie wil dat nu niet? Ook de polka dot is weer helemaal terug.

flower dot vintage Flower dot Vintage.

Gaat u meer voor een Industrieel en/of Vintage uitstraling combineer dan authentieke materialen, zoals beton, hout en metaal met grafische vormen.

Noblesse Oblige Noblesse Oblige Noblesse Oblige.

Een bloemetje in huis, is een blijvertje dit jaar, behang met levensechte bloemen of een jaren ’50 behang met bloemen motief. Er is voldoende keus.

Ranunculus bloemenmuur Ranunculus & Meadow Colour

Wij van Zisensa hebben eigenlijk maar 1 advies kies wat bij u past! Laat u inspireren door de trends en alle goed bedoelde adviezen maar ga voor uw gevoel en geniet van uw nieuwe interieur.

blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

button gratis verzending vanaf 25

workshop krijtverf