Filters

poster ladiesfair

Onderstaand een kleine introductie van onze deelnemers;

Zisensa; Waar Wonen Thuis Is

Wij Felix en Monique van Dijck hebben sinds ruim een jaar onze woon, kado, verf & behang winkel Zisensa.
Ons concept, “Wonen in de Winkel” is een uniek woonconcept in de regio.
Al zodra je de poort doorstapt proef je de landelijke sfeer en gemoedelijkheid van de opzet van Zisensa.
In het gezellige achterhuis hebben wij onze woonkamer en keuken ingericht met unieke woonaccessoires.
Juist in deze opzet vindt u de mogelijkheden terug voor in uw eigen huis.

Bij Zisensa vindt u een rijke collectie aan sfeervolle producten voor een bijzonder thuisgevoel. Wij werken met
een collectie van bekende en kwalitatieve merken. www.zisensa.com

 

Martika’s Kitchen

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Mariska Wijninga van Rossum en ik woon in Hooge Zwaluwe.
Sinds 2014 run ik samen met mijn man Ben een klein cateringbedrijfje gespecialiseerd in de Indonesische rijsttafel.  De gerechten heb van kinds af aan van mijn moeder leren koken. Zij is geboren in Indonesië een pas op haar 15e naar Nederland gekomen.
Bij vrienden en familie werd er altijd om mijn Indische rijsttafel gevraagd, vandaar het idee om ook anderen van deze heerlijke smaken te laten genieten.
U kunt bij ons vanaf 4 tot ca. 100 personen een Rijstafel bestellen. Wij hebben ondertussen al aardig wat ervaring in het maken van buffetten voor kleine en  grote groepen. En ook voor vegetariërs hebben wij diverse gerechten. Op onze website kunt u een keuze maken uit onze rijsttafels.
Aangezien alles vers wordt gemaakt vragen wij u wel om minimaal 3 dagen van te voren te bestellen voor kleine bestellingen, en minimaal 2 weken voor grote groepen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op onze website: www.martikaskitchen.nl

Blizzerz- Fashion & Lifestyle

De winkel die je laat verrassen en waar je van harte welkom bent !
Welkom bij Blizzerz! In een ongedwongen sfeer en onder het genot van een kopje koffie of thee, kun je bij ons op je gemak shoppen. Wij zijn exclusief in low budget dat betekent dat 80% van onze artikelen liggen onder de 50 euro en 100% onder de 80 euro.
Bij Blizzerz ervaar je stijl en allure voor een zeer betaalbare prijs. Een complete fashion outfit aangevuld met mooie accessoires zijn de basis. Wij werken samen met Ri-Jolie waarbij visagie en make up tips jou nog meer laten stralen.
Maar ook voor leuke cadeau artikelen kun je bij ons terecht en kan je geen keuze maken? Ook geen probleem, want ook onze cadeaubonnen zijn een mooi cadeau om te geven en te krijgen.

Ben je in de buurt van onze winkels? kom dan gerust eens binnen en laat je verrassen. Mocht je niet tijdens onze openingstijden kunnen, ook geen punt, laat het ons weten want wij ontvangen je graag op een ander moment Gevestigd in Made, Ulvenhout & Oosterhout.

Tot ziens bij Blizzerz ! www.blizzerz.nl

HaarInStyle-Hairdesign

Hi, ik ben Dominique van den Berg. Haarstylist én oprichtster van HaarInStyle in Raamsdonksveer. Van jongs af aan ligt mijn interesse bij het bezig zijn met haar. Met behaalde kappersopleiding , diverse cursussen en heel veel passie voor het vak heb ik in 2012 mijn eigen haarsalon, HaarInStyle by Dominique, geopend. De salon heeft een huiselijke sfeer en de klant staat centraal. Met een grote specialisme in Hairextensions en haarwerken is geen kapsel te gek. Gewaagde kleuringen en de nieuwste trends, you name it, I'll do it! Kom eens langs in de salon en ontdek wat ik voor jou kan betekenen. Liefs, Dominique www.haarinstyle.nl/#!/pageSplash

Lady of Love

De Lady of Love verrast uw gasten met een persoonlijke love-reading. Vol passie brengt ze haar boodschap en inspireert en raakt uw gasten liefdevol, met humor en luchtigheid.
In haar Tas van Valentijn zitten allerlei verschillende hartjes, van chocolade tot rozenkwarts . Op gevoel nemen uw gasten een hartje uit haar tas en ontvangen daarna een korte
persoonlijke love-reading over henzelf en de liefde:

• Ben je iemand die zijn hart laat spreken?
• Heb je een gebroken hart of maakt je hart juist een sprongetje?
• Gaat de liefde van deze man door de maag?
• Heb jij je hart op de goede plek?
• Heb je behoefte om je hart te luchten?
• Komt er een nieuwe liefde op je pad?
• Ben je gelukkig in de liefde?
• Is je grote liefde overleden en mag je een hartelijke groet van hem/haar ontvangen?

www.puurdiana.nl

Chocolaterie Vink

Familiebedrijf sinds 1928
In 1928 begonnen als brood- en banketbakker aan de Maastrichtseweg te ’s-Hertogenbosch. Opgericht door Opa Joost Vink, daarna overgenomen door zoon Oswald Vink, die zich na verloop van jaren is gaan specialiseren in de chocoladewerken en de grondslag heeft gelegd voor Chocolaterie Vink.
Sinds enige tijd [1996] is het bedrijf overgenomen door de derde generatie van de familie, Joost Vink. 
Er wordt uitsluitend gewerkt met fijnste Callebaut chocolade  [QPP gecertificeerd], volgens kenners de beste en lekkerste chocolade.
Al onze chocolade en slagroom bonbons worden op ambachtelijke wijze geproduceerd met de fijnste grondstoffen.
Chocolaterie Vink is gespecialiseerd in het maken van logo bonbons ,foto bonbons , chocoladekaarten , chocoladeharten ,chocolade lolly's , etc. en vele andere gepersonaliseerde chocolade producten met foto of logo.  www.chocolaterievink.nl

 VIP-Limo

Om betaalbaar een exclusieve auto te huren bent u bij VIP-Limo al ruim 10 jaar aan het juiste adres.
U kunt bij ons terecht als u op zoek bent naar een trouwauto of een luxe limousine. Wij beschikken onder andere over een originele Excalibur limousine (waarvan er maar 13 gemaakt zijn over de gehele wereld), een super chique witte Lincoln limousine, een spetterend roze glitter Lincoln limousine, een keurig nette donkerblauwe Cadillac limousine, een luxe witte Jaguar limousine en een stoere Chrysler 300C Phantom look. Ons complete wagenpark is te zien op de Limousines pagina.
Wij werken er continue aan om ons wagenpark up to date te houden om zo een prachtig mooi assortiment trouwauto’s en limousines aan te kunnen bieden.
Of het nu gaat om een bruiloft, gala vervoer, kinderfeest, jubileum of sinterklaasintocht, een limousine van VIP-Limo misstaat zeker niet op welke gelegenheid dan ook.
Wij werken door heel Nederland en Belgie. www.vip-limo.nl

Charlotte Ruijtenberg

k ben Charlotte, 37 jaar en oorspronkelijk afkomstig uit Den-Haag waar ik tot 2010 woonde.In Den-Haag heb ik van mijn 6e tot mijn 15e gezongen in Musicals, Operettes en koren.
Daarnaast was ik kind aan huis in het Haags Koorenhuis, het kunstcentrum van Den Haag. Van mijn 16e tot mijn 28e heb ik in verschillende bands gezongen en heb ik mee mogen werken aan diverse producties. Sinds ik in Made woon heb ik verschillende muzikale projecten gedaan. Zoals een close harmony project, muzikale verzorging tijdens de Kerst nacht mis in de kerk, Night of the Proms en Wagenberg Serveert  in de Gummaruskerk te Wagenberg.
Muziek is mijn grote passie, het liefst lever ik overal een muzikale bijdrage. Zo zing ik op uitvaarten maar ook tijdens Carnaval. Muziek met een lach en traan dus, precies waar muziek voor bedoelt is.

Sinds maart 2013 zing ik als vaste zangeres bij de BigBand Djazzkefet.Hier kan ik mijzelf volledig uitleven in de Jazz, het is geweldig om met 16 top muzikanten te mogen spelen!
Ook ben ik docent van kinderkoor De Drimmels, een kinderkoor in de gemeente Drimmelen voor kinderen van 5 tot 12 jaar oud. We zingen liedjes van kinderen voor kinderen en K3 tot top-40,carnaval en oud Hollandse liedjes uit grootmoeders tijd.

Tot ziens op een van mijn optredens! Liefs van Charlotte http://www.zangerescharlotte.nl/

 

 

 

 

De nieuwe serie van Katie Alice; de prachtige Wild apricity-serviesserie. Met dit serviesgoed breng je het prachtige Engelse platteland op tafel.
Het romantische bloemmotief met weelderige bloemen en bladeren op een ondergrond van een luxueus donker canvas, in een dierenwereld van een jachtvogel aan het meer. Servies van ongekende elegantie, zacht roze rozen, stoffige paarse anemonen en boterachtige gele florals delicaat gedecoreerd tegen een diepe schemering blauw. In navolging van Katie's collecties die de hele wereld hebben vertaald op haar serviezen met een touch van Scandinavische, Nederlandse en Oosterse invloeden, neemt Wild Apricity je mee naar de Britse landelijke kastelen. De Britse erfenis wordt op een pijnlijk mooie manier teruggebracht in haar ontwerpen. Een prachtig donker bloemmotief is gestileerd met een scène van een rustig landelijk meer en een jagende vogel die in het riet waadt om een ​​charmant Engels karakter toe te voegen. Apricity (n): de warmte van de winterzon. '' Apricity 'is een lang vergeten woord dat niet meer in gebruik is, vergelijkbaar met de vintage kunstwerken die elk van mijn ontwerpen beïnvloeden! Wild Apricity is geïnspireerd op mijn omzwervingen door de markt van Stamford bij mijn huis op koude herfstochtenden. Stamford is een heerlijke Engelse Georgische stad, omringd door prachtige natuur en ik ben dol op het verkennen van de markt, vol met overvloedige standen van verse seizoensgroenten, beugels van lokale fazanten en bloemkramen gekleed met herfstrozen, anemonen en distels. '- quote van Katie Alice.

De Katie Alice serie is ook bekend van de Vintage Indigo, Blooming Fancy, Cottage Flower, Ditsy Floral, Eastern Flora, English Garden, Festival Folk, Pretty Retro en The Collection.

1200x885.fit.aw18 wildapricity headerA new serie of Katie Alice is released; the beautiful Wild apricity dinnerware series. With this dinnerware you bring the beautiful English countryside on the table.
The romantic floral pattern with lush flowers and leaves on a background of a luxurious dark canvas, in an animal world of a hunting bird on the lake. Tableware of unprecedented elegance, soft pink roses, dusty purple anemones and buttery yellow florals delicately decorated against a deep dusk blue. Following Katie's collections covering the entire world

have translated on its dinnerware with a touch of Scandinavian, Dutch and Eastern influences, Wild Apricity takes you to the British rural castles. The British legacy is brought back to her designs in a painfully beautiful way. A beautiful dark floral pattern is stylized with a scene of a quiet rural lake and a hunting bird wading in the reeds to add a charming English character. Apricity (n): the heat of the winter sun. '' Apricity 'is a long forgotten word that is no longer in use, comparable to the vintage artwork that affects each of my designs! Wild Apricity is inspired by my wanderings through the Stamford market at my house on cold autumn mornings. Stamford is a delightful English Georgian town surrounded by beautiful nature and I love exploring the market, full of plentiful stands of fresh seasonal vegetables, braces of local pheasants and flower stalls dressed with autumn roses, anemones and thistles. quote from Katie Alice.

The Katie Alice series is also known from the Vintage Indigo, Blooming Fancy, Cottage Flower, Ditsy Floral, Eastern Flora, English Garden, Festival Folk, Pretty Retro and The Collection.

2000x1500.fit.5234510

Ab August 2018 wird eine neue Serie von Katie Alice veröffentlicht; die schöne Wild Apricity Geschirrserie. Mit diesem Geschirr bringen Sie die wunderschöne englische Landschaft auf den Tisch.
Das romantische Blumenmuster mit üppigen Blumen und Blätter auf einem Hintergrund eines luxuriösen dunklen Segeltuches, in einer Tierwelt eines Jagdvogels auf dem See. Geschirr von beispielloser Eleganz, zartrosa Rosen, staubigen lila Anemonen und buttergelben Blumen, zart dekoriert gegen ein dunkles Abendblau. Nach Katies Kollektionen in der ganzen Welt

Mit einem Hauch von skandinavischen, holländischen und östlichen Einflüssen hat Wild Apricity Sie in die britischen Landburgen entführt. Das britische Vermächtnis wird schmerzhaft schön in ihre Entwürfe zurückgebracht. Ein schönes dunkles Blumenmuster wird mit einer Szene eines ruhigen ländlichen Sees und eines Jagdvogels, der in den Schilfen watcht, um einen reizend englischen Charakter zu addieren stilisiert. Aprikose (n): Die Hitze der Wintersonne. "Apricity" ist ein lang vergessenes Wort, das nicht mehr verwendet wird, vergleichbar mit dem Vintage-Artwork, das jedes meiner Designs betrifft! Wild Apricity ist inspiriert von meinen Wanderungen durch den Stamford Markt in meinem Haus an kalten Herbstmorgen. Stamford ist eine entzückende englische georgische Stadt, umgeben von wunderschöner Natur und ich liebe es, den Markt zu erkunden, voll mit vielen frischen saisonalen Gemüsesorten, Fasanensträuchern und Blumenkästen mit Herbstrosen, Anemonen und Disteln. Zitat von Katie Alice.

Die Katie Alice Serie ist auch bekannt aus den Vintage Indigo, Blooming Fancy, Cottage Blumen, Ditsy Floral, Eastern Flora, Englischer Garten, Festival Folk, Pretty Retro und The Collection.

Urban Oasis

Groen is nog steeds een belangrijke kleur voor het komende seizoen, het Urban Oasis-thema brengt de natuur naar binnen. Het interieur verandert in groene oases om een ontspannende en heldere sfeer te creëren. Donkergroene kleuren worden gemengd met levendige rode en warme tonen. De textielfocus is op fluweel gecombineerd met glas en warme metalen. De elementen van de flora en fauna worden gebruikt in tropische prints en worden gebruikt in een breed scala van producten, zoals fotolijsten, kussens en meubels, om een echt statement toe te voegen aan elk interieur.

 

Sleets effect met Amazona krijtverf


Sleets met 1 kleur:
STAP 1: Breng een dun laagje vaseline aan op de randen van je meubel en overal waar je een vintage look wilt.
Opmerking: je krijtverf zal NIET blijven plakken op de plaats waar je de vaseline hebt aangebracht, dus zorg ervoor dat je het op een tactische plek aanbrengt!
Zelf vind ik het makkelijk om een klodder Vaseline met vinger aan te brengen, maar je kunt ook een wattenstaafje gebruiken als je wilt.

Als je voor een rustieke uitstraling gaat, hoef je je geen zorgen te maken dat je precies bent met de vaseline.
Een beetje meer toepassen in sommige gebieden en een beetje minder in anderen om het die natuurlijke verouderingstijd te geven!

STAP 2: Schilder je project.

STAP 3: Laat de krijtverf lichtjes drogen (niet nat om aan te raken), gebruik dan een vochtige doek om over de gebieden met Vaseline te wrijven.
De verf moet gemakkelijk worden weggeveegd, waardoor de laag onder de verf valt. Het sleetse effect is bereikt.

Sleets effect met Amazona krijtverf foto

Sleets effect met meerdere kleuren:

STAP 1: Bepaal welke kleur voor welke laag. Begin met een stuk hout en de kleur van de onderste laag. (Ik heb mocca van Amazona gebruikt.)

Schilder het hout op willekeurige plekken. Laat het volledig drogen.


STAP2:  Neem een kaars en wrijf hem hard op willekeurige plaatsen op het geschilderde hout of maak weer gebruik van vaseline zoals beschreven in het vorige voorbeeld.
Schilder het hout met de kleur voor de volgende laag. (Ik heb hier wit gebruikt.) Laat het weer lichtjes drogen. Gebruik een doek en veeg het oppervlak af met wat druk.

Lukt dit niet maak dan de doek een beetje vochtig. De verf zal loskomen waar de was op het hout is gewreven.
Als je wil kun je deze stap meerder keren herhalen. Let op na de laatste laag wel zorgen voor een afwerkingslaag.

Ecofinish of Natural Was van Amazona om je werk te beschermen tegen invloeden van buiten af.

Sleets effect met Amazona krijtverf foto1

Alternatief voor kaarsvet of vaseline;

Pak een vel papier, scheur kleine stukjes papier eraf , verander de afmetingen en vormen voor een natuurlijke uitstraling.
Doop elk stuk in water en plaats het op een stuk hout.
Schilder het hout voordat het natte papier opdroogt. Vervolgens tilt u voorzichtig elk stuk papier van het oppervlak.
U kunt dit doen terwijl de verf nog nat of gedroogd is.

nat papier op hout

Alle drie de methoden geven een sleets effect kies de methode die bij u past en ga lekker aan de slag,
drempel vrees pak eerst een proefplankje voordat je project zelf aan gaat pakken.

Natuurlijk kunt u ook altijd kiezen voor het doorschuren van de krijtverf echter bij meerdere lagen bepaal je dan niet zelf welke kleur zichtbaar komt.

Meer weten over de 100% ecologische Amazona Krijtverf kijk in onze webshop waar u ook informatie terugvindt over de werking.

Meer weten kom gerust langs in onze winkel ik help u graag.
Veel succes, Monique van Dijck

www.zisensa.com

Walra Bad- en Beddengoed; Luxe, authentieke uitstraling.

Bad- en Beddengoed van Walra   is van hoogwaardige kwaliteit. Vooraf wordt het bad- en bedlinnen onderworpen aan een intensieve wastest met hoge kwaliteitseisen. Daardoor garanderen wij een duurzaam en intensief gebruik van onze artikelen.

walra tafelgoed walra hammamdoek zacht roze

Gun uzelf en uw gasten een heerlijk verblijf!

Sinds 1873 is Walra het topmerk van Nederlandse bodem voor al uw bad- en bedlinnen. Sinds dit jaar heeft Walra de collectie uitgebreid met prachtige sierkussens en plaids, een heerlijke body & soul-lijn en keuken- en tafellinnen voor een perfect gedekte tafel. Verras uw gasten met producten van Walra bij Zisensa en laat ze genieten van een rustgevende, serene sfeer.

walra beddengoed  walra badjas katoen

Wij helpen u graag bij uw inrichting.

Een stijlvolle, tijdloze sfeer creëren in uw huis of B&B; dat is niet eenvoudig. Weet u niet goed welke stijl het beste past bij u? Wij helpen u graag bij het maken van een keuze uit onze collectie. Bel gerust voor een afspraak in onze winkel of bij uw thuis. Telefoon; 076-5930101.

badgoed walra 1   badgoed walra

 

1800x500.fit.va ss18

V & A maakt prachtig ontworpen producten met behulp van historische kunstwerken uit de uitgebreide archieven van het Victoria and Albert Museum.

De collecties zijn geïnspireerd op de iconische, de exquise en de unieke artefacten die in dit erfgoedinstituut worden gevonden voor tijdloze stukken

die thuis kunnen worden bewonderd, tentoongesteld en gekoesterd.

Nieuw is de high-tea serie gebaseerd op het verhaal van Alice in Wonderland. Wat is het gebruik van afternoon tea zonder mooi versierde kopjes en borden? Haal je jaszakhorloge tevoorschijn en zie dat het eigenlijk tijd is voor thee met deze fantastische Alice In Wonderland-collectie voor degenen die verlangen naar theetijd om 'nieuwsgieriger en nieuwsgieriger' te zijn! Elk item wordt gepresenteerd in een luxe geschenkverpakking, dus zoek het tabblad 'Pull Me' van het lint en zie de verrassingen erin verborgen!

Dit servies is prachtig gemaakt van fijn porselein, de kop en schotel zijn geïllustreerd met iconische karakters en items uit het originele boek van Alice In Wonderland. Tekens zoals de Mad Hatter en Alice verschijnen met zakhorloges, hoge hoeden, taartstandaarden en gouden sleutels. De illustraties zijn met de hand getekend in zwart en wit met een vleugje luxe gouden sticker. Het citaat 'Curiouser and curiouser!' Kronkelt rond de sierlijke kop terwijl de schotel 'We're All Mad Here' leest. Om dit fantastische verhaal te ontdekken, lost u eenvoudig het raadsel van de puzzelverpakking op ... dit product is verborgen in een luxe geschenkdoos, dus zoek het tabblad 'Pull Me' van het lint en zie de verrassing zich verbergen!

zie onze webshop

blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

button gratis verzending vanaf 25

workshop krijtverf